PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wij zijn Glenn en Itamar en wij zijn bovenal Happyholics. Hoewel dit natuurlijk niet echt een persoonlijke kennismaking is, is het wel een eerste stap. In alles wat wij doen vinden we het belangrijk zoveel mogelijk in contact te zijn. En wij kunnen ons voorstellen dat jij dat ook belangrijk vindt en dat je toch wilt weten wie er achter dit bureau zit. Vandaar dat wij onszelf graag introduceren door iets over elkaar te zeggen.


GLENN OVER ITAMAR SHARON

Hi, dit is Itamar! Wat kan ik onze eerste ontmoeting nog goed voor de geest halen, het was in 2013… Toen had Itamar al een scherpe visie op hoe werk mooier, leuker en daarmee succesvoller kon worden. De term Millennials werd nog nauwelijks gebruikt, Happyholics bestonden nog niet, maar als generatie Y expert zag Itamar toen al de urgentie dat de nieuwe generatie medewerkers andere behoeftes en een andere kijk hadden op werk.

Itamar is een strategische organisatie adviseur, trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijk impact te vergroten. Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Als individu, als team of in jouw rol als leidinggevende. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Durf jij het aan om Itamar jou te laten helpen om als team of organisatie Happyholics-proof te worden?!

ITAMAR OVER GLENN HOLSTER

Hi, dit is Glenn. Glenn is echt zo’n mensen-mens. Altijd aandacht voor wat er speelt, voelt goed aan welke behoeften je hebt en geniet er van om mensen te helpen in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Hij is een coach, teamcoach en trainer pur-sang. Hij vindt het niet alleen fantastisch om mensen te ontwikkelen, hij doet dit zelf ook erg graag. Zo probeert hij continu te leren, te groeien en zichzelf uit te dagen.

Glenn is gespecialiseerd in Insights en helpt je graag direct in kaart te brengen op welke manier jijzelf, je team of organisatie effectiever kan (samen)werken. Met zijn energie, passie en lol kan hij elke uitdaging aan en zorgt er altijd voor dat jij met je team of organisatie Happyholics-proof wordt!


isharonWie wij zijn